HCST INDONESIA


Honda City Sport Team

Honda city sport one is the one of most favourite motorcycles in indonesia, the character engine is as same as Honda CBR 125. Honda cs1 built for speed with some advantage like comfort with soft handling, speed with high compression in combustion chamber and action with high stability frame of the bike.

HCST is a club for riders and owners of  Honda motorcycles City Sport 1. This is the first CS1 club formed by several owners of Honda CS1 that we call cysers (City Sports Evolutionary Riders) who belong to the mailing list and cyber world forum from several regions in Indonesia. The founders, directly and indirectly, are cysers who come from Jabodetabek, Surabaya, Semarang, Yogya, Solo, Kalimantan and Sulawesi with 34 cysers all over Indonesia.

This club was founded as a gathering place for the members and to help owners and riders of  Honda CS1 motorcycle Indonesia in terms of product information and technological development of Honda CS1 as a new 2008 variant from Honda motor manufacturer.

Hcst Indonesia 13th Warrior Founder
The HCST that was established on 20 June 2008 in Jakarta is the official organisation nurtured by Honda Dealer WAHANA and PT. Astra Honda Motor Indonesia. The founder are Oscar Lesmana, Indra Irawan (drenti), Marasutan Lubis (Ucok), Handy Purnawan (ndip), Harta Sutanto (harta_tai), Riswan ginting, Huda (Vhuda), Bagus Rully, Nico poundra,Achmad Harir (gonners), Wawor Adie (the Bolots) Taufik rizal (narada) and Temy Ario.

At present HCST already have 57 chapters in various cities in Indonesia which are officially located in YOGYAKARTA, BANDUNG, SEMARANG, MAKASSAR, SURABAYA, BANJARMASIN, SOLO and many more. And there is always a possibility that HCST will appear in other cities in line with the growth in Honda CS1 owners in Indonesia.

Vision and Mission of HCST

Vision
To become a communication and information media for fellow HONDA CS1 riders particularly and two-wheeled vehicles riders in general to develop togethernessw and brotherhood by appreciating the diversity and differences, through positive activities that provide added value for its members.

Mission
  1. To create a smart and caring community and to provide benefit to all the members and community in general.
  2. To instill the importance of ethics, safety and  security in riding for all cysers in particular and the community in general.
  3. To unite and direct the desire and wants of cysers, in positive activities under HCST.
  4. To develop and increase automotive technical knowledge particularly on two-wheeled vehicles from HCST members.
  5. To  provide contribution to Honda factory and to parties jointly working with HCST in order to campaign the activity programs that are non-profit/education and commercial in nature.

39 comments:

  1. yup. Share link kami om. Di blog HCSTI Bogor.yup. Share link kami om. Di blog HCSTI Bogor.

    ReplyDelete
  2. Ralat mas Bro utk founder HCST:
    yg betul adalah:

    1. Vhuda (Jkt)
    2. temny Ario (Jkt)
    3. Oscar Lesmana ( Jkt)
    4. Indra Irawan/Drenti (Jkt)
    5. Achmad Harir/ Gonner (Jkt)
    6. Wawor Adhi (Solo)
    7. Riswan Ginting ( Jkt)
    8. Handy Purnawan/Ndip (Bks)
    9. Harta Sutanto/Harta Tai (Jkt)
    10. Bagus Rully ( Bdg)
    11.Marasuta Lubis/ Ucok (Sby)
    12. Nico Poundra ( Palembang)
    13. Taufik Rizal/ Narada (Jkt)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Permisi om ,saya berniiat gabuung om ,untuk chapter Solo (Surakarta) ada kontak penanggung jwb nya tdk om ? Saya sudah coba regristasi blm ada konfirmasi ,terimakasih

      Delete
  3. Replies
    1. haduh...english.....:(
      mas bro, mw gabung ne...boleh ga?
      udah registrasi tp ga ada konrimasinya.

      Delete
  4. untuk area pekanbaru ada dimana jika ingin bergabung,mas bro??thx

    ReplyDelete
  5. mas bro..cs1 gw koq klo buat ngerem gak pakem ya...pake apa ya biar pakem kaya satria FU

    ReplyDelete
  6. cs 1 chapter lombok ada gak? Aq mw gbung.

    ReplyDelete
  7. mas bro,mau tanya.klo CS1 chapter bogor ada ga?lokasi dimananya?klo mau gabung,apa aja syarat2nya.thanx.

    ReplyDelete
  8. mas bro mau tanya donk...klo cs1 chapter semarang ada ga..?lokasi dmna...?aku mau ikut gabung..

    ReplyDelete
  9. mas bro. . nanya bengkel di jogja yg khusus cs1 dmn yah. . cs1 ane bermasalah ni ma radiator n oli ny bocor2. . ke ahass malah sama aja

    ReplyDelete
  10. mas bro mw tanya ada gak cs1 chapter blitar,aku mw gabung

    ReplyDelete
  11. Saya berdomisili di pati, jateng. Sudah registrasi mohon konfirmasi.
    Cs1 saya rusak parah dan mau cari sparepartnya.
    mohon bantuannya

    ReplyDelete
  12. gan hcst indonesia yg daerah solo (surakarta) ada ga gan ?
    reply ya. makasi :D

    ReplyDelete
  13. aku mau gabung hcst surabaya tepatnya daerah mana??

    ReplyDelete
  14. arsyad 001 lombokJuly 19, 2013 at 10:20 PM

    hcst never die

    ReplyDelete
  15. Mohon Info dimana untuk saya bisa mendapatkan update informasi mengenai kegiatan HCST Chapter Tangerang. Tks

    ReplyDelete
  16. apakah benar cs one itu spare partnya susah di dapat itu kata teman.... padahal saya sangat berminat tuk memilikinya... tolong dong pencerahanya tanks HCST. fr:surabaya ?

    ReplyDelete
  17. Ikutan donk ."̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ (ˆˆړ) ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

    ReplyDelete
  18. Kalau mau gabung ke HCST chapter Jakarta kontak ke siapa ya?

    ReplyDelete
  19. Gan...
    aada yang tau gambar diagram blok speedometer cs1??
    soalnya ane mau bongkar ne speedo..

    ReplyDelete
  20. Mas bro , sy mau jual cs 1 saya nih plat nya DK-Denpasar ....mau jual cepat aja nih , 5jt aja....klo ada yg minat bs hub ke 02197607117 , posisi mtr di jaksel , tahun pembuatan 2009 , warna hitam , surat lengkap , mulus , tangan pertama , blom pernah tabrakan...maaf klo salah trit mohon dimaaf kan , tks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tks brother , motor sdh sold...

      Delete
  21. Om mau gabung dong,domisili ane ditangerang . udah regist blm ada kofirmasi . 08996536360 ini nmr telp ane om,minta bantuan bagaimana gabungnya terima kasih

    ReplyDelete
  22. blog ini masi aktiv kan? ane mau gabung nih..

    ReplyDelete
  23. Bagi yg btuh sparepart cs1,sonic,cbr ato upgrade mesin cs1 dohc , yg domisili surabaya bisa cod, yg jauh bisa kirim2.. Invite 766ea9e8 nope 085730205655 .mas didik..

    ReplyDelete
  24. Minta solusi dong bro. Motor cs 1 saya klo dibawa diatas kecepatan 50 km/jam. Ada bunyi gesekan dengan blok mesin. Mohon bantuannya bro.

    ReplyDelete
  25. Yg mau gabung ke tangerang dateng aja ke puspem tangerang kota.

    ReplyDelete
  26. Yg tau dmn beli cover engine atau custom kasi info doong...

    ReplyDelete
  27. Gan saya dah lama banget pake cs 1 niatnya mau di modif brp ya kira2 biayanya?? dan untuk bengkel modif yang bagus dan murah di tangerang selatan dmn ya??

    ReplyDelete
  28. Permisi om ,saya berniiat gabuung om ,untuk chapter Solo (Surakarta) ada kontak penanggung jwb nya tdk om ? Saya sudah coba regristasi blm ada konfirmasi ,terimakasih

    ReplyDelete

SILAHKAN BERIKAN KOMENTAR ANDA.
SARAN & PENDAPAT ANDA SANGAT BERHARGA BAGI KAMI.
KOMENTAR TIDAK BERBAU SUKU, AGAMA & RAS